Cerro La Majada (berg i Mexiko, Coahuila)

Cerro La Majada är ett berg i Mexiko. Det ligger i kommunen Ramos Arizpe och delstaten Coahuila, i den centrala delen av landet, 800 km norr om huvudstaden Mexico City. Toppen på Cerro La Majada är 1 090 meter över havet 2 liter glass water bottle.

Terrängen runt Cerro La Majada är platt åt nordväst, men åt sydost är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är Cerro El Guayule, 1 379 meter över havet running water bottles waist, 12 substitute for meat tenderizer,9 km söder om Cerro La Majada. Runt Cerro La Majada är det mycket glesbefolkat, med 7 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är La Leona, 8,9 km nordost om Cerro La Majada. Omgivningarna runt Cerro La Majada är i huvudsak ett öppet busklandskap. I trakten runt Cerro La Majada finns ovanligt många namngivna dalar.

I trakten råder ett hett ökenklimat. Årsmedeltemperaturen i trakten är 25 °C. Den varmaste månaden är juni, då medeltemperaturen är 32 °C, och den kallaste är december spring water in glass bottles, med 15 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 534 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 148 mm nederbörd, och den torraste är februari, med 9 mm nederbörd.

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Söckchen Plädoyer für Socken schwingenden Röcken